ID spor

ID spor

Vi jobber med ID biten for Valpis. Få smeller, kunne peke ut gjenstand til riktig person, deretter plukke riktig spor.

ID-spor Valpis

Blitt lite spor, så var godt å trene litt idag!ID spor oppsøk, sporlegger har gått ved den sorte asfalten hvorpå jeg hadde gått litt rundt og vaset der for forstyrrelse også. Så får hun capsen og beskjed om å ta riktig spor. Hun jobber bra i veldig mye side og motvind! Løser oppgaven bra (Y)

Posted by Nose On – Hundetrening on Monday, 4 June 2018

 

Her kjørte jeg full runde med 2 spor, 2 smellere, og krysninger osv.

Kryssende ID spor A og B

Oppgave: Få smeller av person A, peke ut gjenstand tilhørende A på bakken, oppsøk på spor til person A, følge det og markere gjenstand. Så det samme med B. Sporene er lagt parallelt, så med krysning og gjenstand. Resultat er på filmen, jeg er knallfornøyd. Jobber på videre for bedre fokus og større utfodringer. Sporet lå ca 25 min, med syklister og biler som kjørte i det.

Posted by Nose On – Hundetrening on Tuesday, 5 June 2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *