Heelwork to Music

Heelwork to Music

2020 ble startskuddet for å prøve oss i en ny sport, og etter flere år med å snuse på Kreativ Lydighet så debuterte vi i Heelwork to music. Relativt stiv og ukomfortabelt men vi overlevde 😛 Tzili fikk 1 plass og 1 premiering/1 napp.

Debut HTM klasse 1

Igår debuterte vi i en ny hundesport. Jeg smakte litt på dette med Valpis men tok kun trikseprøven, nå har vi kastet oss ut i det med alle beina og landet trygt på andre siden. Det ble en lang dag i drammen og planene gikk litt skeis men vi gjennomførte med en god følelse i ringen! Det var et veldig trivelig inkludere og trivelig miljø å starte i, så det ga mersmak.Det var 6 deltakere i Heelwork to Music klasse 1 og vi fikk 1 premie (rød)/napp og 1 plass 😀 Nå får vi lære oss mer om fortolkning og pirke mer på flere posisjoner 🥳

Posted by Nose On – Hundetrening on Sunday, 5 January 2020

Plan for neste stevne er lagt og påmelding er sendt inn! Kryss fingrene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *