NM i Rallylydighet

NM i Rallylydighet

Årets store mål når Nordisk Mesterskap i Rallylydighet ble avlyst var å gjøre det knallbra i NM. Vi har ikke akkurat hatt beste oppladning til NM mtp at Tzilen har prolaps i L7S1. Så sommeren ble brukt til rolig opptrening og jevn oppfølging fra kiropraktor, massør og veterinærer. Vi stilte derfor til start med å kun ha trent et par korte økter på småting.

Norgesmesterskap i rallylydighet 2020 – finale

Vårt løp i NM iår som ga uttelling i 5 plass 🥳🙌🤩 vi har knapt trent eller gjort noe på lang tid pga opptrening av ryggen til Tzilen så stilte til start og lente meg på at hun er sabla godt grunntrent 🤪 var knallgøy å få gå mitt første NM selvom det har vært en usikker vei dit i forkant. Vi bretter opp ermene og ser frem mot neste NM 🤪

Gepostet von Nose On – Hundetrening am Montag, 3. August 2020

Vi endte på 5 plass og er knallfornøyd 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *