Bestått Instruktøreksamen!

Bestått Instruktøreksamen!

Siste samling på årsutbildning i Spesialsøk med spesialisering var siste uka i August. Jeg skulle egentlig gå opp som ID-hund med Valpis, samt spesialsøk ekvipasje ilag, men det ble det jo desverre ikke. Det var hardt å være på eksamen som var planlagt i et år en uke etter jeg hadde mistet Valpis, det kan jo ikke stikkes under en stol.

Men Tzili har vokst opp og tatt over oppgavene, og hun gjorde meg så vanvittig stolt <3 Bildene under er fra et dobbelt blindsøk i en leilighet hvor hun var en racer til å sjekke ut om rommene var verdt å sjekke ut eller ei. Hun søkte klokkerent og fant og markerte en liten kongbitt på ca 3 mm (bilde øverst til høyre).

Bilder fra de andre søksdagene.  Vi hadde også tidenes heavy skriftlig eksamen, og praktisk eksamen med å holde kurs for 4 ukjente lokale mennesker. Alt gikk bra og jeg og Mette bestod! 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *