Pro Dog Trainer Certified

Pro Dog Trainer Certified

På slutten av 2017 begynte jeg på et online kurs via AbsoluteDogs i England. Jeg har tidligere vært med på Naughty but Nice programmet dems (noe ala recallers for de som kjenner til Susan Garret) og elsker måten de trener på. Hvordan de relaterer hverdagsproblematikk til små enkle leker, og måten de bygger optimistiske hunder som takler verden er veldig spennende. En stor ting jeg har fått nytte av selv fra NBN kurset var posisjon mellom bena, det har iløpet av 2017 blitt en måte for Valpis å kunne si ifra at dette er litt ekkelt, jeg trenger støtte. Jeg har fått mange verktøy for å bygge en optimistisk hund og en hund som takler alt livet kaster på de.

Når de rullet ut Pro Dog Trainer programmet så hoppet jeg på og angret ikke, dette passet flott inn etter Karen Pryor utdanningen. Det har vært nærmere 70 leksjoner, mange live webinarer, masse dvder og content (pup 2 perfection, naughty but nice, boundary games ++), samt en gruppe mennesker å støtte seg på og diskutere med. Idag bestod jeg siste eksamen hos de 😀

Vi er en liten gruppe fra Norden som har gått kurset og jeg gleder meg iallefall til å spre konsept trening mer og mer. Om noen er mer nyskjerrig på “concept training” så anbefaler jeg boken til Tom Mitchell.  Til høsten reiser jeg til England og er med på Super Trainer Live sammen med mange fra Pro Dog Trainer gruppen, vi skal også på 2 ekstra pro dog trainer dager hvor vi fortsetter reisen 😀

Det må være lov å si at man er stolt, og jeg gleder meg til å kunne spre mer konsept trening i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *