Søkstrening

Søkstrening

Neste helg er det nyttårssmeller arrangement vi skal delta på, og jeg har satt igang ny treningsgruppe i søk på Eidsvoll/Jessheim. Første treningen for gruppe ble romsøk på kjøkken og kjellersøk, samt en gjeng søkte også over sofa/stue.

Når vi hadde trent ferdig de andre kjørte jeg Valpis litt og fikk se noen immari fine momenter. Det var ukjent gjemmer og gjemmesteder for oss.

Her var tidlig i søket, hun markerte fint på esken og jeg belønner og drar den unna, og når jeg sender henne inn får hun den rett i nesa og følger opp, og da føler jeg bare shit jeg digger den hunden!

Romsøk – reaksjon på lukt

Noe jeg elsker å se når jeg trener søk er når hunden bare får lukta rett i nesa og følger rett opp. Man blir så sykt glad av sånne øyeblikk!! 😎

Posted by Nose On on Thursday, 28 December 2017

Videre i søket fant vi flere, og her så sender jeg henne inn etter en belønning og hun hopper opp,får lukta i nesa og skliiir ned til kilden.

Romsøk – Å finne kilden

En annen ting jeg synes er gøy å se er når man sender hunden mot et sted og de får lukta i nesa og hun faktisk bare sklir ned til kilden (ukjent romsøk) 😍

Posted by Nose On on Thursday, 28 December 2017

Dette er helt på slutten, hun har funnet 5 eller 6 kong biter, og tar en sweep rundt rommet (og ignorerer som hun skal de hun allerede har markert) og jobber fint og rett inn i siste funn 🙂

Romsøk sweep

Siste klipp for ikveld, samme romsøk som før idag med alle utlegg ute hele tiden, hun får beskjed om ferdig etter de er belønt og tar seg en sweep rundt rommet og smeller rett i neste utlegg (ukjent romsøk)

Posted by Nose On on Thursday, 28 December 2017

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *