Nyttårssmeller 2018

Nyttårssmeller 2018

Idag var vi på Drammen Hundesenter sin Nyttårssmeller 2018. Jeg deltok med Valpis og hadde med 3 kursdeltakere. Først kjørte vi romsøk. Det var ukjent antall utlegg, en bonus/gull funn, og du får ingen bekreftelse på om du har funnet riktig, de bare noterer.

Bilde

Valpis fant 4, og jeg var usikker på 2 og de viste seg at var gullfunnet og et funn vi ikke fant/markerte. Men vårt problem ble veldig glatte gulv og hun skled, men tross skliing jobbet hun sinnsykt bra. Sniffing taktfast og jobbet hele veien. Var oppe på bord og oppe i hyller osv.

Deretter hadde vi banesøk. Fire baner og det gikk på tid. Første runde var vi litt trege men kvalifiserte oss til semi, så kvalifiserte oss til finalen med en knalltid, og i finalen gikk det litt i ball og vi mistet noen sekunder på å hoppe over en bane og måtte gå tilbake og ta den.

Markeringskonkurransen var å stå ved banen og sende hunden, 3 sekunder markering, alternativ 2 var sende på 3 meter avstand og 5 sekunder markering (med forstyrrelser), alternativ 3 var å sende på 3 meter og synge nasjonalssangen mens hunden markerte (med forstyrrelser).
Mtp jeg nettop hadde gjennomført 12 banesøk hvor jeg belønte på 1 sekund ca :P Så jeg valgte alternativ 2, hun fant fint men var helt ferdig, så hun markerte såvidt og tok opp hodet også ned igjen og da strøk vi (var 2 ekvipasjer som kom seg igjennom av 9 – mye mye slitne hunder). Når vi kom ut løftet jeg henne inn i bilen og Vaps sa takk for seg og natta :P

Så kom vi til pizza og skravling, og premieutdeling. Valpis vant beste romsøk!!! :D Vi vant ikke beste banesøk men havnet i finalen, så det er jeg fornøyd med. Men sammenlagt vant vi :O 😀 😀
Vant inngang på langedrag og ulvetur + endel goodies. Var så sliten at jeg nesten ikke forstod noe :fear: XD
Bilde

På vei hjem begynte det å synke inn og jeg ble så glad for at alt vi har jobbet med endelig klaffet, og at hun fikk vist hvor god hun har blitt med skulder og alt. Eneste triste for meg er at hun sklir og blir fortvilet, så fortsetter å se på løsninger for mer stabile framben mtp sokker ol på glatte gulv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *