Markeringskurs

Markeringskurs

This content is protected, please login and enroll course to view this content!

2 Responses

 1. Anjapanja sier:

  Hei.
  Jeg har ingen sterke meninger om jeg vil ha sitt eller stå-markering. Men for å gi oss en utfordring har jeg kanskje landet på sitt?!

  En lite forsøk på første del. Litt usikker på om jeg skal få frem litt mer bevegelse på Viskis før jeg begynner å få inn sitt? Det virker som han blir usikker når jeg veiver med armene og han blir bare stående å følge med armen min. Så ser jeg selv at jeg må få vekk «hundekjørerarmen som fyker i værs når jeg vil ha en sitt fra han». 😂

  https://youtu.be/2aV6pPjp_Tc

  Så har jeg testet om de lekene vi tilfeldigvis hadde hjemme kunne være spennende. Ball er kult tredje hver gang jeg kaster den. Kong er ikke så veldig spennende nei.

  Så hva gjør jeg? Skal vi trene på at ball og kong er kult? Objekter jeg vet han syns er kult er pipeleker, men de dreper han med to jafs. Ellers er kjøttbein er kult og tisper med løpetid. Han har jaktinstinkt og ellers digger han i trekke slede 2-3 mil. Men helt vanlig tørrfôr er verdt å jobbe hardt for mener han selv.

  https://youtu.be/ObKhdDQfg7A

  Svar
  • Anette B. Nordby sier:

   Hei igjen.
   Metodene er for flest mulig innfalsvinkler og man velger den som passer seg best, evnt mix & match. Metode 3 er veldig ofte brukt med lek som innlæring, men kan også brukes som godbiter. Om du vil ha en vanlig mer stå frys kan man det også her. Så du ikke prøve disse om du ikke vil, og synes lokket/mynten fungerer bra for dere.
   Men til spørsmålene, om du ønsker enda mer fokus og leke opp en markering kan du fiske frem en lang leke du kan få igang jaktlek på, gjøre den spennende, også fryse den og han må fryse/evnt sitt fryse også begynner leken igjen. Det er en måte å gjøre det uten at det trenger å være en kong/ball. Kan prøve å få filmet imorgen når det er litt lys om ønskelig.
   Ang filmene så tror jeg om du får litt mer engasjement og fart i deg at du vil få han litt mer aktiv i godbithånda. Du fikk noen fine hvor han tilbydde sitt i film nr 2 der. Tenk at du begynner såpass høyt og lett at når han følger hånda di og den stopper er det lettest å gli ned i en sitt, jeg hjernevasker de i lett høyde før jeg begynner med hånda lavere og lavere. Kanskje for å få litt mer intensitet i godbithånda og å følge den lønner seg hadde jeg løpt litt bakover og latt han følge hånda og belønt at han følger etter den, før jeg begynner å bevege den til side og side.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *